Ayaskent İrfan Kırdar İlkokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , kendini sürekli geliştiren, güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, güvenilir, paylaşımcı, üretken, kendini sürekli geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: TKY EKİP DALINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ-İL BEŞİNCİLİĞİ TKY KURUM DALINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ-İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Saatler: 09:05-14:55
Isınma: KALORİFER-MERKEZİ ISITMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 4 - BOŞ LOJMAN BULUNMAKTADIR 70 M2 SOBALI
Servis Bilgisi: KADIKÖY MH.-ZAĞNOS MH.-CEVİZLİ GRJ. MH.- ÇAY/CENNET MH.-TAVUKÇUKURU KÜMEEVLERİ OTURAN ÖĞRENCİLERİMİZ TAŞIMALI KAPSAMINDA SERVİSLE GELİP GİTMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (232) 644-1004

Belgegeçer -

WEB - https://ayaskentilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ayaskent Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Cad. No38 Bergama/İzmir

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - Ayaskent Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Cad. No38 Bergama/İzmir

Ulaşım BELEDİYE DENETİMLİ DOLMUŞLAR(HER YARIM SAATTE)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BERGAMAYA 17 KM UZAKLIKTA